• Gratis levering in België & Nederland vanaf € 35
  • Levering binnen 24u in België & Nederland
  • Spetterende geschenken

Over ons

Hier bij BARÚ bedenken we graag spetterende creaties. We houden ervan om onze fans te verwonderen met vernieuwende lekkernijen. Met natuurlijke ingrediënten, lekkere Belgische chocolade en vooral met veel liefde en plezier gemaakt.

De creaties van BARÚ zijn ultieme verwennerijen.

 

Gunther en Maarten waren als kind grote marshmallow fans. Ze aten wel 10 zakjes per dag! Zelfs meer op hun verjaardag. Jaren later openden ze opnieuw een zakje en begonnen te snoepen. Ze konden niet geloven dat dit vroeger hun favoriete snoepje was. "Afschuwelijk" zei de ene, "gewoonweg verrukkelijk" zei de andere. Hij bedoelde eigenlijk "vreselijk".

"Ik wed dat wij marshmallows kunnen maken die zo lekker zijn, men ervoor in lange wachtrijen zal aanschuiven" zei de ene. "Ik ben nog nooit een weddenschap aangegaan" zei de andere, maar hij bedoelde eigenlijk "laten we eraan beginnen".

Na enorm veel kloppen en chocolade dippen kwamen ze eindelijk tot de perfecte fluffy, vanille marshmallow.

"Misschien moeten we er gezouten caramel op doen?", vroeg de ene. "Absurd" antwoordde de andere, maar hij bedoelde eigenlijk "absoluut".

"Misschien moeten we er repen van maken?" vroeg de ene. "Dat is wellicht een stapje te ver" antwoordde de andere, maar eigenlijk bedoelde hij "ik heb er al gemaakt".

 

Doorheen de jaren creëerden Gunther en Maarten nog veel meer chocolade lekkernijen.

Ze bedachten de kleinste chocolade reep in de hele wereld. Zo klein, dat eigenlijk niemand de reep zag liggen in de winkelrekken. En dus kocht niemand de kleinste chocolade reep in de hele wereld.

"Zouden we er chocolademelk van kunnen maken?" vroeg de ene. "Belachelijk" antwoordde de andere, maar eigenlijk bedoelde hij "wat een geweldig idee". En dus voegen ze de kleinste chocolade reep in de wereld toe aan hun chocoladepoeder. Nu drijven deze kleine reepjes rond in ieders kopje warme chocolademelk en vraagt men zich allemaal af "hoe hebben we ooit chocolademelk zonder gedronken?".

Een tripje naar de Zoo van Antwerpen inspireerde Gunther en Maarten om levensgrote chocolade nijlpaarden te maken, helemaal gevuld met gezouten caramel. Elke chocoladewinkel in de wereld zou er minstens twee willen, dachten ze. En dus gingen ze aan het werk.

 

We houden ervan om fantastisch snoepgoed voor iedereen te maken.

Het geweldige en enthousiaste team bij BARÚ is dagelijks in de weer om dit te verwezenlijken. Onze creatieve hoofden zitten vol met leuke, gekke en originele ideeën en we kunnen niet wachten om jou telkens iets nieuws te tonen.

Maar genoeg over ons.

We willen ook jouw ideeën horen! Hoe gek, origineel of magisch ze dan ook mogen zijn!

Hier beneden vind je "stuur ons een bericht knop'. Ja, die in dat ene hoekje rechts.

Klik erop en bezorg ons jouw ideeëen!

Wist je dat ...

... we enorm veel van nijlpaarden houden?

Een nijlpaard is eigenlijk een absoluut absurd & geweldig dier. Het is gigantisch, maar tegelijk ook supersnel. Het is een landdier dat zijn tijd voor het grootste deel van zijn leven doorbrengt in het water. Bovendien eet een nijlpaard niet eens chocolade!

...we op kantoor een aapje en ekster hebben?

Wilbur en Maggie lijken als twee druppels water op elkaar, maar tegelijkertijd houden er ze ervan om elkaar op stang te jagen.

Als het op bezoekers aankomt, zijn ze wel een beetje verlegen en houden ze zich wat op de achtergrond. Mogelijk zou je ze niet eens opmerken!

... onze marshmallow reep de eerste in zijn soort was?

We hebben wel duizendmaal "jullie zijn gek" gehoord wanneer we onze repen voorstelden. "Uiteraard" antwoordden we, "maar wat denken jullie van onze repen?".

... marshmallows ontstonden als medicatie tegen keelpijn?

De geneeskrachtige eigenschappen van de "marsh mallow" plant (Althaea Officinalis) werd voor het eerst ontdekt door was discovered by the Oude Egyptenaren. "A spoonful of sugar makes the medicine go down", klinkt bekend, niet? 

 

Stuur ons een bericht

 

X Sluiten