• Gratis levering in België & Nederland vanaf € 50
  • Bestel voor 20:00: Volgende weekdag geleverd in België & Nederland
  • Gratis gepersonaliseerd kaartje

Over ons

Welkom in Diepenbeek, België, waar Gunther & Maarten verrukkelijke lekkernijen boordevol smaak creëren! Wat komt er tevoorschijn uit hun bruisende brein? Niets minder dan de meest wonderbaarlijke lekkernijen en drankjes! Denk aan luchtige chocolade marshmallows met heerlijke toppings, chocolade repen met eigenzinnige smaken en decadente chocolademelk & chai.

 

We streven ernaar onze lekkernijen en drankjes te creëren met een grote positieve invloed. Daarom leggen we de focus op duurzame ingrediënten, sociale inclusie en lokale productie. Elke smakelijke hap die je neemt, draagt bij aan een positieve verandering!

 

We houden ervan om jullie te verrassen met de lekkerste zoetigheden. Dankzij ons geweldige team kunnen we dat dag in dag uit blijven doen. We kunnen niet wachten om je onze volgende creatie te tonen!

 

Wist je dat ...

... wij van nijlpaarden houden?


Een nijlpaard is een absoluut absurd dier. Het is massief en toch supersnel. Een landdier dat het grootste deel van de dag onder water doorbrengt. Bovendien eet het niet eens chocolade!

...onze kantoor huisdieren een aap en een ekster zijn?


Wilbur en Maggie zijn onafscheidelijk, maar ze houden er ook van om herrie te schoppen. Ze zijn een beetje verlegen en blijven uit de kijker als we bezoek hebben. Je merkt niet eens dat ze er zijn!

... onze marshmallow bars de eerste in hun soort waren?


We moeten wel een dozijn keer "je bent gek" hebben gehoord toen we onze bars voor het eerst presenteerden. "Natuurlijk" zeiden we, "maar wat vinden jullie van de repen?"

... marshmallows voor het eerst werden gemaakt als middel tegen keelpijn?


De medicinale kracht van de 'marsmallow' plant (Althaea Officinalis) werd ontdekt door de oude Egyptenaren. A spoonful of sugar made the medicine go down, nietwaar? Slimme jongens, die Egyptenaren...